Huidverbetering

BB GLOW

BB staat voor Blemish Balm. Een semi permanente crème met een dekking om oneffenheden te maskeren en tegelijkertijd de huid intensief te voeden en te kalmeren. Een onzichtbare foundation die de huid verzorgt, hydrateert, verjongt en beschermt. Normale foundation verstopt de poriën, deze nieuwste trend doet dit niet.

Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB GLOW bevordert de teint van de huid en dekt met name vlekken, huid oneffenheden en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs uw poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

Indien u de BB GLOW behandeling in drie keer ondergaat (interval circa om de 2 weken), kan dit effect zelfs maanden aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen.

De behandeling

Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up. Om de huid voor te bereiden op de diepe penetratie van BB GLOW, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de reiniging, die de poriën opent, en exfoliatie worden de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op uw huid met een dermapen.

Er zijn verschillende tinten BB-crème ampullen beschikbaar; van licht, medium tot donker. We kunnen zelfs de kleuren mengen voor de gewenste kleur. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid gebracht met behulp van een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm diepte. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.

Vervolgens wordt er een masker over de huid aangebracht gedurende 15 tot 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen. Wij maken gebruik van een LED therapie lamp die over het gezicht gezet wordt. De kleur van de LED therapie lamp wordt aangepast aan uw huidtype en huidconditie.

Kan het verkleuren onder de zon?

Het verkleurt niet in de zon.  De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoe lang blijft de BB GLOW op de huid?

Dit is afhankelijk van hoeveel sessies u neemt en wat uw huidtype en huidconditie is. Bij een droge/normale huid zal het resultaat 6 tot 9 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengd.

Wanneer kunt u niet behandeld worden?

Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

Voor wie is een BB GLOW behandeling geschikt?

De BB GLOW  behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes en leeftijden. De behandeling heeft een positief effect op:

-Oneffen huidskleur
-Kwetsbare en gevoelige huid
-Sproeten
-Verkleuring
-Hyperpigmentatie
-Acné littekens en vlekken
-Couperose
-Ouderdomsvlekken

Een BB GLOW bestaat in principe uit 3 behandelingen voor een optimaal resultaat.

BB GLOW kan worden toegepast bij huidverkleuringen, een vale teint, huidverbetering, pigmentatie problemen, couperose, acne of acne littekens of gewoon voor een mooie egale huidskleur.
—————-
€130 per behandeling
Volledige BB GLOW treatment;
3 behandelingen
€319

90

Deze behandeling duurt 90 minuten

BB GLOW
BEFORE & AFTER

DERMAPLANING

Dermaplaning

Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien.Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW.

Wat is Dermaplanning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden.

Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

De behandeling

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging.
Er wordt speciale Nourishe Dermaplaning oil op uw huid aangebracht.
Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

 • oppervlakte reiniging
 • dermaplaning
 • enzymatische peeling

Als afsluiting van de behandeling brengen we een dagverzorging aan met een SPF.

Wat doet Dermaplanning?

 • verwijderd dode huidcellen
 • verwijderd donsharen (vellus haren)
 • verfijnt fijne lijntjes
 • verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken
 • bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
 • bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
 • geeft de huid een GLOW

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname
(tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens
de behandeling worden gebruikt.

Er kan altijd worden volstaan met één behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na één behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit.

Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 4-6 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid!

In overleg met de behandelend specialist kun je huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.
De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal veelal na 1-2 uur verdwijnen. De huid glanst na de behandeling en ziet er al fris en stralend uit.

Adviezen na de behandeling

 • 24-48 uur uur geen sauna
 • 24 uur niet intensief sporten
 • bescherm de huid met een SPF
 • gebruik schone make-up sponsjes, kwasten enz
Contra-indicaties voor deze behandeling zijn:
 • Open wondjes
 • Zonnebrand
 • Infecties
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
 • Actieve acne
 • Eczeem
 • Tijdens antibiotica kuur
 • Huidkanker

Resultaten

Het effect van de Dermaplaning behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid glanst direct lekker fris en gezond na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid.

Boek een kuur voor een echte oppepper van de huid.

€75

na de behandeling neemt je huid tot 60% meer voedingsstoffen op uit cremès en serums

90

Deze behandeling duurt 90 minuten

LED LIGHT THERAPIE

LED LIGHT THERAPIE is een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

LED LIGHT THERAPIE is ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert

Het LED LIGHT THERAPIE toestel bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van verschillende golflengtes, ieder met haar eigen specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Zo heeft bijvoorbeeld rood licht de diepste golflengte en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Blauw licht werkt oppervlakkig om zo acné en de onzuivere huid te kalmeren en genezen. Groen licht werkt zeer goed bij rosacea en een geïrriteerde, rode huid. Zo zijn er meerdere kleuren die ook op uw huid effect hebben maar ook op uw stemming, bloedsomloop en immuumsysteem.

LED LIGHT THERAPIE heeft onder andere effect op;

-Acné en onzuivere huid
-Kwetsbare en gevoelige huid
-Sproeten en verkleuringen
-Hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker
-Rosacea, couperose
-Rimpels, ouder wordende huid
-Ouderdomsvlekken
-Psoriasis, eczeem

LED LIGHT THERAPIE kunt u ook inzetten bij depressie, stress, slapeloosheid, ontgiften, ADHD, ADD, (ook kinderen), wondgenezing en vermindert littekenweefsel.

LED LIGHT THERAPIE kan overal op uw huid en lichaam worden ingezet.

LED therapie kunt u ook als afsluiter van uw favoriete behandeling boeken

Reiniging, peeling, LED LIGHT THERAPIE en masker €61.50

60

Deze behandeling duurt 60 minuten

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die met diamanten kopjes een dun laagje (pijnloos) van de hoornlaag (bovenste huidlaag) afslijpt. Door het afslijpen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt het bindweefsel verstevigd, dit geeft een verfraaiend en verjongend effect op de huid. Tevens wordt de productie van collageen en elastine bevorderd, wat de huid glad doet aanvoelen en fris doet ogen. Na afloop van de Microdermabrasie behandeling wordt er door middel van ultrasound een vliesmasker ingesluisd. Doordat er een laagje van de hoornlaag is verwijderd kunnen de werkzame stoffen uit maskers, crèmes en serums optimaal hun werk gaan doen.

Deze behandeling kan eenmalig als opfrisser maar kan ook in kuurverband ondergaan worden.

Voor het beste resultaat is een kuurverband aan te raden. Afhankelijk van de conditie van de huid zullen er ongeveer 4 tot 8 behandelingen nodig zijn met een tussenpose van 7 tot 10 dagen. Deze behandeling is in de zomermaanden af te raden omdat u dan vaak de zon in gaat, ideaal zou zijn om deze behandeling in het voor- en/of najaar te ondergaan.

Deze behandeling is niet aan te raden bij huidkanker, rosacea, onstabiele diabetes, auto-immuunziekte, actieve eczeem, couperose, virussen zoals herpes en gordelroos, door de zon verbrande huid of bij niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen..

Microdermabrasie kan worden toegepast voor huidverbetering, verouderde / verslapte huid, rokershuid, pigmentatie problemen, acne of acne littekens en preventief tegen anti-aging.
—————-
€72.50 per behandeling

90

Deze behandeling duurt 90 minuten

BIO SKIN LIFTING

Bio Skin Lifting is een techniek die wordt gebruikt voor het verstevigen en liften van het gezicht. Vooral de huid rondom de ogen, mond, kin en kaaklijn wordt, naarmate de huid ouder wordt, slapper. Bio Skin Lifting stimuleert de stofwisseling van de huid met een bionisch signaal dat zeer nuttig is voor de kwaliteit van de huid, activeert de huidcellen en geeft de verslapte spieren hun stevigheid weer terug, waardoor de losse huid strakker, gladder en elastischer wordt. Hydrateert en verzacht fijne lijntjes en rimpels.

Het verbetert de contouren van het gezicht en stimuleert de aanmaak van collageen, wat zeer belangrijk is voor het bindweefsel van de huid.

Deze behandeling kan eenmalig als oppepper voor de huid ondergaan worden maar voor het beste resultaat raden wij deze behandeling in kuurvorm aan. Afhankelijk van de conditie van de huid zullen er ongeveer 4 tot 8 behandelingen nodig zijn met een tussenpose van 7 tot 10 dagen. Na deze kuur kunt u, om het resultaat optimaal te houden, deze behandeling om de 6 tot 8 weken eenmalig herhalen.

Deze behandeling is niet aan te raden bij zwangerschap, kanker, pacemaker, hartritmestoornis en botox.

Bio Skin Lifting kan worden toegepast bij huidverbetering, verouderde / verslapte huid, vermoeide huid en preventief tegen anti-aging.
—————-
€72.50 per behandeling

60

Deze behandeling duurt 60 minuten

HOOGFREQUENT BEHANDELING

Een behandeling die ervoor zorgt dat de bloedsomloop en de huidstofwisseling enorm worden geactiveerd. Door met een glas-elektrode over de huid te masseren wordt de huid verrijkt met zuurstof.

De opnames van crèmes en serums wordt door deze behandeling ontzettend verhoogd.

Het zelfgenezingsproces van de huid word gestimuleerd en de huid krijgt een enorme boost.
Op deze manier verstevigt en herstelt de huid, wat helpt bij huidverslapping, rimpels en lijntjes, acne en rokershuiden. Tevens werkt de ozon desinfecterend, ideaal na een acne behandeling om bacteriën te doden. Deze behandeling kan eenmalig uitgevoerd worden maar voor een optimaal effect wordt een kuurbehandeling aangeraden.

Geschikt voor elk huidtype, als boost of als huidverbetering bij de droge huid, ouder wordende huid, acne huid, vette huid en verslapte huid.
—————-
€62.50 per behandeling

60

Deze behandeling duurt 60 minuten

COAGULATIE

Heeft u last van ontsierende oneffenheden op uw huid? Dan kunnen wij door middel van coagulatie deze oneffenheden verminderen of verwijderen. Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel kan worden behandeld.

Wij werken met het Bio Smooth apparaat van Pascaud.

Couperose kan heel storend zijn in het gezicht, ook deze ontsierende gesprongen adertjes behandelen wij met deze coagulatie techniek.

De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. Met de naald wordt de te behandelen huid aangestipt en vindt ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

De volgende oneffenheden kunnen met coagulatie verminderd of verwijderd worden:

 • Pigmentvlekjes
 • Couperose
 • Firbromen , ook wel steelwratjes genoemd
 • Spider naevus, ook wel spinnenkop of spinvormig adertje genoemd
 • Hidrocystoom, doorschijnend huidkleurig of blauw bultje
 • Syringoom, huidkleurig of geel vaak doorzichtig klein bultje

Na de behandeling kan de huid rood en warm aanvoelen. Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na loop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuwgevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel maar na verloop van tijd kleurt dit meestal bij. Het korstje van het behandelde deel valt er meestal af na 1 à 2 weken. Er kunnen eventueel meerdere behandelingen nodig zijn.

Prijzen vanaf €25,- Prijsindicatie in overleg. Afhankelijk van de grootte en zone van het te behandelen deel van de huid.