De Pink-Shooter behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Deze Pink-Shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

Pink-Shooter verbetert de kleur en de textuur van de huid, want het bevat:
– Glutathione, dit verheldert de huid en pakt vrije radicalen aan.
– 3 soorten enzymen welke bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
– 10 soorten vitaminen, waaronder vitamine B12, die de stofwisseling van de huid verbeteren.

De Pink-Shooter kan dmv ultrasound of dmv een stempel systeem gebruikt worden, de gaatjes die de Pink-Shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller!

Een Pink-Shooter behandeling(kuur) zorgt voor
– het verminderen van littekentjes
– meer elasticiteit in de huid
– rimpelvervaging
– verstevigen van de huid
– een egalere huid
– een mooiere teint
– vochtregulering in de huid

Na de behandeling kunnen er rode puntjes aanwezig zijn maar deze verdwijnen heel snel.

De Pink-Shooter behandeling kan als losstaande behandeling ondergaan worden maar kan ook gecombineerd worden met onze andere huidbehandelingen.

Behandeling geheel gelaat € 95

Behandeling oogzone of mondzone of voorhoofd €50

Kuur geheel gelaat 5 behandelingen €450

Kuur oogzone of mondzone of voorhoofd 5 behandelingen €225