BB GLOW

BB staat voor Blemish Balm. Een semi permanente crème met een dekking om oneffenheden te maskeren en tegelijkertijd de huid intensief te voeden en te kalmeren. Een onzichtbare foundation die de huid verzorgt, hydrateert, verjongt en beschermt. Normale foundation verstopt de poriën, deze nieuwste trend doet dit niet.

Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB GLOW bevordert de teint van de huid en dekt met name vlekken, huid oneffenheden en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs uw poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

Indien u de BB GLOW behandeling in drie keer ondergaat (interval circa om de 2 weken), kan dit effect zelfs maanden aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen.

De behandeling

Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up. Om de huid voor te bereiden op de diepe penetratie van BB GLOW, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de reiniging, die de poriën opent, en exfoliatie worden de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op uw huid met een dermapen.

Er zijn verschillende tinten BB-crème ampullen beschikbaar; van licht, medium tot donker. We kunnen zelfs de kleuren mengen voor de gewenste kleur. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid gebracht met behulp van een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm diepte. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.

Vervolgens wordt er een masker over de huid aangebracht gedurende 15 tot 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen. Wij maken gebruik van een LED therapie lamp die over het gezicht gezet wordt. De kleur van de LED therapie lamp wordt aangepast aan uw huidtype en huidconditie.

Kan het verkleuren onder de zon?

Het verkleurt niet in de zon.  De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoe lang blijft de BB GLOW op de huid?

Dit is afhankelijk van hoeveel sessies u neemt en wat uw huidtype en huidconditie is. Bij een droge/normale huid zal het resultaat 6 tot 9 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengd.

Wanneer kunt u niet behandeld worden?

Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

Voor wie is een BB GLOW behandeling geschikt?

De BB GLOW  behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes en leeftijden. De behandeling heeft een positief effect op:

-Oneffen huidskleur
-Kwetsbare en gevoelige huid
-Sproeten
-Verkleuring
-Hyperpigmentatie
-Acné littekens en vlekken
-Couperose
-Ouderdomsvlekken

Een BB GLOW bestaat in principe uit 3 behandelingen voor een optimaal resultaat.

BB GLOW kan worden toegepast bij huidverkleuringen, een vale teint, huidverbetering, pigmentatie problemen, couperose, acne of acne littekens of gewoon voor een mooie egale huidskleur.
—————-
€130 per behandeling
Volledige BB GLOW treatment;
3 behandelingen
€319

90

Deze behandeling duurt 90 minuten

BB GLOW
BEFORE & AFTER