RETINOL PEELING VOOR DRASTISCHE HUIDVERBETERING

R- 3 Therapeel is een specifieke chemische peeling, deze bevat 3 % Retinol.

Het is voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes, pigmentatie en stimuleert de productie van collageen en elastine voor een betere, jonger uitziende huid.

Retinol is een vorm van vitamine A en een meer specifiek ingrediënt vergeleken met andere peelings.

Het richt zich op een kleiner aantal huidproblemen, maar dringt dieper door tot in de huid in vergelijking met andere peelings vanwege de kleine moleculaire grootte.

Retinol is een andere vorm van exfoliatie, stimuleert de cel vernieuwing waardoor de huid dikker wordt, waardoor de huid kan genezen en meer collageen kan produceren.

Fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar en de elasticiteit van de huid is sterk verbeterd. Heb je last van een droge huid, dan ervaar je dat de huid na deze behandeling echt goed gehydrateerd is. Je ziet er stralend uit, je huid is zichtbaar gladder met meer volume en een mooie teint.

De combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3 % Retinol en de juiste PH-waarde, zonder downtime, zorgt ervoor dat dit de ideale ‘lunch tijd peeling’ is. Ideaal als u  (vroegtijdige) tekenen van veroudering wilt tegengaan en aanpakken.

Deze peeling blijft 6 tot 8 uur op de huid zitten, omdat de afgifte van de Retinol langzamer gaat, u gaat dus naar huis met de peeling op het gezicht, dat is niet heel erg zichtbaar maar er dient wel rekening mee gehouden te worden mocht u na de afspraak nog ergens heen willen.

De behandeling duurt 60 minuten €120

Kuur van 3 behandelingen (interval 4 weken) €340