Super snelle peeling met verbluffende resultaten!

LaZer peel is een combintie van meerdere zuren met een zeer lage PH-waarde – PH 1.7, die het effect van een laser behandeling nabootst. Deze peeling werkt door de celvernieuwing extra te versnellen, collageen te stimuleren en de activiteit van melanocyten (huidcel dat melanine-bevattende organellen produceert) te onderdrukken.

Deze peeling kan ingezet worden bij pigmentatie, huidverkleuringen, vlekjes op de huid die zijn overgebleven van bv acné en huidveroudering.

De peeling is een combinatie van glycolzuur, melkzuur, tranexaminezuur, salicyzuur, vitamines en botanische extracten.

Het biedt een whitening-en anti-aging oplossing met een minimale of zelfs soms geen herstelperiode.

Door de zeer lage PH-waarde van de peeling kan er vervelling optreden, de mate ervan kan per persoon en per behandeling verschillen. Een persoon die regelmatig peeling behandelingen ondergaat kan geen tot minimale vervelling ervaren.

Een eenmalige peeling kan al een mooi resultaat opleveren, echter als er specifieke problemen aangepakt moeten worden, raden wij de LaZer peel in kuurverband aan, interval van 4 weken.

 

Peeling behandeling €79 , complete behandeling icl de LaZer peel

Losse peeling met masker €55

 

Kuurvorm losse peeling + masker; (interval maximaal 4 weken)

3 LaZer peel + masker €155

5 LaZer peel + masker €260

7 LaZer peel + masker €365

 

Na het ondergaan van de Lazer peel behandeling raden wij u geschikte thuisverzorging aan welke wij u graag laten zien in de salon.