LED LIGHT THERAPIE is een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

LED LIGHT THERAPIE is ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert

Het LED LIGHT THERAPIE toestel bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van verschillende golflengtes, ieder met haar eigen specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Zo heeft bijvoorbeeld rood licht de diepste golflengte en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Blauw licht werkt oppervlakkig om zo acné en de onzuivere huid te kalmeren en genezen. Groen licht werkt zeer goed bij rosacea en een geïrriteerde, rode huid. Zo zijn er meerdere kleuren die ook op uw huid effect hebben maar ook op uw stemming, bloedsomloop en immuun systeem.

LED LIGHT THERAPIE heeft onder andere effect op;

 • Acné en onzuivere huid
  Kwetsbare en gevoelige huid
  Sproeten en verkleuringen
  Hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker
  Rosacea, couperose
 • Rimpels, ouder wordende huid
  Ouderdomsvlekken
  Psoriasis, eczeem
 • Stress
 • Slaapproblemen

LED LIGHT THERAPIE kunt u ook inzetten bij depressie, stress, slapeloosheid, ontgiften, ADHD, ADD, (ook kinderen), wondgenezing en vermindert littekenweefsel.

LED LIGHT THERAPIE kan overal op uw huid en lichaam worden ingezet.

LED therapie kunt u ook als afsluiter van uw favoriete behandeling boeken

Kuur 6 behandelingen 1 x per week 2o minuten €170

Kuur 12 behandelingen 2 x per week 20 minuten €330