COLLAGEEN DRADEN OM DE HUID TE LIFTEN EN RIMPELS TE VULLEN

Het fungeert als een filler.

Dé nieuwe beautytrend nú ook in Nederland verkrijgbaar!

Uw huid liften, rimpels opvullen zonder naalden, injecties, pijn of blauwe plekken.

Dat kan nu met onze collageen draden i.c.m. de Thread-Fill Ampul, deze zijn vervaardigd uit collageen, pure zijde, deze deeltjes zijn zo klein (nano) gemaakt dat deze geschikt zijn om in de huid op te lossen en deze te vullen. Tevens bevatten de draden Centella, aminozuren, Oligopeptide-1, Oligopeptide-2.

 

De effecten van de behandeling zijn direct zichtbaar.

Het is een baanbrekende technologie en een behandeling met ontzettend mooie resultaten. We raden gemiddeld 3 behandelingen aan met een tussenpoos van 3-4 weken, met onze liftende collageen draden, uiteraard afhankelijk van het huidtype en de leeftijd.

 

Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ook in de zomer kan onze naaldloze collageen draadlifting worden uitgevoerd.

Na de kuur wordt geadviseerd om de 3 á 4 maanden een eenmalige behandeling te herhalen om het effect langdurig mooi te houden

 

Resultaten Collageen draden

 • Vult rimpels
 • Verhoogt de elasticiteit
 • Hydrateert de huid
 • Verbetert het huid volume
 • Geeft een liftend effect
 • Verbetert de kaaklijn

  Hoe werkt onze naaldloze collageen draadlifting

  Voordat de collageen draden worden aangebracht, wordt de huid met een peeling of scrub en dermapen behandeld om de huidkanalen te openen, waardoor de collageen draden de huid kunnen binnendringen en talg en dode cellen worden verwijderd.

  De draden, ter plaatse opgelost met een speciaal serum, worden vervolgens via een kanaal als nanodeeltjes in de huid opgenomen. Dit kanaal strekt zich uit tot in de diepere lagen van de huid en recombineert als een opvullend kussen. De volledige cyclus duurt ongeveer 3 á 4 weken na elke behandeling.

  Kuur 3 behandelingen, Totaal;

  Zone Small €150  – 2 tot 3 draden

  Zone Medium €180  – 4 tot 5 draden

  Zone Large €210  – 6 tot 7 draden

  Zone XL €240  – 8 tot 10 draden

   

  Voor bijvoorbeeld de neus / lippenplooi gebruiken we gemiddeld 2 tot 3 draden.

  In de salon kijken we samen naar uw huid om samen vast te stellen welke zones u het beste kunt laten behandelen en waar u tevreden mee bent.

  De collageen draadjes kunt u ook bij uw bestaande behandeling bij boeken, tegen een kleine meerprijs, vraag erna in de salon!