Lemon Bottle Skinbooster

Onthul een stralendere, jeugdige teint met Lemon Bottle Skin Booster-behandelingen.

Deze innovatieve oplossing levert een geconcentreerde dosis voedende ingrediënten aan de huid om tekenen van veroudering te verminderen en een gezonde gloed te herstellen.

Wat is Lemon Bottle Skin Booster?

Ontdek de kracht van Lemon Bottle Skin Booster, een innovatief product dat lichte rimpels vermindert, de teint zichtbaar oplicht en de huid hydrateert. Ontwikkeld door SID MEDICOS, is deze oplossing gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontworpen om de gezichtshuid te verbeteren. Het maakt niet alleen lichte rimpels glad, maar vermindert ook donkere kringen, wallen onder de ogen en verzacht kraaienpootjes. Deze unieke cocktail bevordert een zachte, stralende huid en biedt diepe hydratatie aan het weefsel.

Daarnaast is het product ontworpen om de teint op te helderen, waardoor hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken en sproeten tot het verleden behoren. Lemon Bottle Skin Booster, op basis van peptiden, vitamines en hyaluronzuur, herstelt de jeugdige uitstraling van zowel mannen als vrouwen.

Ingrediënten Skin Booster

De buitengewone ingrediënten van Lemon Bottle Skin Booster maken het tot een krachtige cocktail met vier peptiden, 11 aminozuren, 8 vitamines en niet-gekruist hyaluronzuur. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om de volledige gezichtshuid op verschillende niveaus te verjongen. Vitamine B1, Niacinamide, Biotine, Panthenol en Vitamine- C spelen hierbij een bijzondere rol. Ze bevorderen de regeneratie van de huid, bieden diepe hydratatie, stimuleren de bloedcirculatie, verminderen rimpels, vooral kraaienpootjes, werkt uitstekend op pigmentatie, en geeft de huid een stralende gloed.

De werking

Waarom is Lemon Bottle Skin Booster bijzonder effectief? De aanwezigheid van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de natuurlijke cocktail van peptiden, multivitaminen en aminozuren direct in de huid doordringt. Hier stimuleert het de lichaamseigen synthese van collageen, waardoor de huid zichtbaar steviger en elastischer wordt, en lichte rimpels vervagen. Tegelijkertijd voorziet de cocktail de huid van essentiële voedingsstoffen die helpen bij verschillende vormen van hyperpigmentatie. Kies voor Lemon Bottle Skin Booster voor een frisse, verjongde uitstraling.

Is de skin booster wat voor mij?

De Skin Booster is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die de algehele kwaliteit van de huid willen verbeteren en tekenen van veroudering willen verminderen.

De behandeling is veilig voor alle huidtypes. We maken gebruik van Nano needling en/of Ultrasound/RF, deze behandeling is volledig pijnloos.

Rokers zullen waarschijnlijk meer sessies nodig hebben om resultaten te behalen vanwege verminderde microcirculatie. Dit allesomvattende voedende effect draait de klok terug voor verouderende huid van binnenuit. De huid ziet er gladder, steviger, helderder en gezonder uit.

Volledige behandeling inclusief cleansing, peeling, Lemon bottle, gezicht- decolleté- nek/schouder massage, masker, led therapie, duur +/- 90 minuten €150

Losse behandeling, cleansing, Lemon bottle, masker, duur +/- 60 minuten €99