Met de Green Sea Peel wordt de huid diep gereinigd en maakt de opperhuid een nieuw laagje aan.

 

KRX Green Sea Peel – sterker dan een kruidenpeel

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.


Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor alle huidtypen
  • Voor fijne lijntjes, rimpels
  • Voor ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma
  • Voor dikke, verhoornde, ruwe huid
  • Voor een vette huid, overmatig talg
  • Voor acne huid, onzuiverheden, grove poriën

Behandeling met huidverjongende eigenschappen

De stofwisseling van de cellen werken langzamer naarmate de huid ouder wordt. Hierdoor verouderd en verslapt de huid. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd de dode huidcellen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur verbeteren. Hierdoor nemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet de huid er frisser en egaler uit.

Overtollig talg en dode huidcellen worden verwijderd zodat er weer een nieuwe, frisse en egale huid tevoorschijn komt. De huid wordt gladder, jonger en heeft een mooie natuurlijke gezonde glans.

Kan uiteraard als eenmalige behandeling maar een kuur zou beter zijn, met nog meer resultaat. Voor het beste resultaat is een kuurverband aan te raden.

Afhankelijk van de conditie van de huid en/of huidprobleem zullen er ongeveer 3 tot 6 behandelingen nodig zijn met een tussen pose variërend tussen de 21 en 28 dagen.

Ideale behandeling voor een vette onzuivere huid, acné, rokershuid, pigmentatie problemen, of gewoon om de huid volledig op te frissen.

Ideaal in voor- en najaar, zomerperiode kan behandeld worden mits de huid zeer goed beschermt wordt voor de zon.

€99 per behandeling

Kuur 4 behandelingen €380

Kuur 6 behandelingen €570